De Bakselbox heeft leuke complete boxen met recepten om lekkere baksels thuis te maken. Zowel voor de ervaren bakker als voor de beginnende bakker! De Bakselbox is verkrijgbaar in abonnementsvorm, als losse box. Daarnaast verkopen we ook nog combideals en mystery boxen, voor elke thuisbakker is er wel iets leuks te vinden op onze website!

In de Bakselbox komt er van alles voorbij. Denk aan bijzondere cakevormen, cupcakes met leuke versieringen en themaboxen voor de feestdagen. Daarnaast vind je in de box exclusieve kaarten en leuke goodies die het net wat makkelijker en plezieriger maken om te bakken. Deze kun je ook na het maken van dit heerlijke baksel voor andere recepten gebruiken! Nieuwsgierig geworden en wil je geen Bakselbox missen? Word abonnee!

De Bakselbox is opgericht in juli 2021 door Sonja en Manon. We zijn op dit idee gekomen omdat we allebei van bakken houden (Manon is groot fan van cupcakes en Sonja van taarten maken). Alleen zijn we allebei soms uren aan het zoeken op internet naar het ideale recept en daarna nog de juiste ingrediënten. Daarom dachten we, waarom bestaan er geen complete boxen met zowel recepten als ingrediënten? Zodat je direct aan de slag kunt? Daarom de Bakselbox!