Verzending voor abonnees

Wanneer je je inschrijft voor een abonnement doe je automatisch mee aan de eerstvolgende box die uitkomt. We verzenden alleen binnen Nederland. De Bakselbox komt uit in de volgende maanden: februari, april, juni, augustus, oktober en december. Schrijf je je dus eind januari in, dan is de volgende box in februari en wordt deze begin februari (uiterlijk de 15e) naar je verzonden. Schrijf je je oktober in, dan is de volgende box die uitkomt in december en wordt deze begin december (uiterlijk de 15e) naar je verzonden.

Je kunt je t/m de laatste dag van de voorafgaande maand voordat de box uitkomt inschrijven voor de box van de opvolgende maand. Je doet door je aan te melden automatisch mee met de eerstvolgende box.

Wanneer de Bakselbox verzonden is ontvang je een track-and-trace via de mail en dan is het bijna tijd om te gaan bakken!

Verzending losse boxen

Als de Bakselbox al is verschenen (bijvoorbeeld de feestbox en verjaardagsbox), wordt deze binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Heb je een losse abonnementsbox verkocht die nog uit moet komen, dan wordt deze uiterlijk de 15e gestuurd van de maand dat deze uitkomt. De abonnementsboxen zijn te herkennen aan dat er een maand in de naam zit. We verzenden alleen binnen Nederland. Zodra deze is verstuurd ontvang je de track-and-trace via de mail.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn €5.45. Vanaf €50 betaal je geen verzendkosten. Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. We verzenden alleen binnen Nederland.