Algemeen

Wat zit er in de Bakselbox?
De Bakselbox bevat altijd een compleet recept met ingrediënten en bakgoodies. De ene maand kunnen we een nieuwe techniek binnen het bakken ontdekken, de volgende maand kan het zo zijn dat we een mooie taart maken met een speciale bakvorm. De Bakselbox biedt afwisselende boxen voor iedereen die verschillende baksels wil maken, maar niet uren op zoek wil zijn naar het juiste recept of benodigde ingrediënten. Want dat krijg je met de Bakselbox allemaal in één keer thuisbezorgd. Nieuwsgierig geworden naar eerdere Bakselboxen? Bekijk ons blog!
Voor wie is de Bakselbox?
De Bakselbox is voor iedereen die iets lekkers wil bakken en heerlijk wil smullen van een eigen gemaakte creatie. Het maakt niet uit of je al veel ervaring hebt of dat dit je eerste baksel is, de Bakselbox is leuk voor iedereen! We delen namelijk ook tips voor de beginners maar geven ook extra suggesties voor de ervaren bakkers. Het belangrijkste is eigenlijk dat je een oven hebt om te kunnen bakken!
Wat is de houdbaarheid van de Bakselbox?
In de Bakselbox zitten alleen langhoudbare producten. Is er voor een recept ei, roomboter of een ander gekoeld product nodig? Dan vragen we je om deze zelf te kopen. Dit laten we altijd weten voor je de Bakselbox in huis hebt, zodat je meteen kunt beginnen met bakken wanneer de Bakselbox is gearriveerd! We raden aan om na ontvangst de Bakselbox binnen een maand te maken, dat zal het beste resultaat leveren.

Abonnement

Hoe kan ik mijn abonnement pauzeren of opzeggen?
Via de nieuwsbrief laten we onze abonnees alvast een voorproefje zien van de komende Bakselbox. Komt het dan dit keer niet uit of spreekt het thema je niet aan? Dan kun je gemakkelijk reageren op de mail en ons laten weten dat je de box een keer wilt overslaan. Overslaan of opzeggen kan altijd t/m de laatste dag van de voorafgaande maand voordat de box uitkomt.
Wanneer komt er een nieuwe Bakselbox uit?
De Bakselbox komt elke 2 maanden uit, dat betekent in de volgende maanden: februari, april, juni, augustus, oktober en december. De Bakselbox wordt altijd uiterlijk de 15e van de maand dat deze uitkomt verstuurd. Aanmelden voor de Bakselbox kan altijd tot de laatste dag van de maand voorafgaand aan dat de Bakselbox uitkomt.

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?
Bakselbox werkt met een vast verzendtarief van slechts €5,45 en vanaf €50,- is de verzending zelfs helemaal gratis!
Wanneer wordt de Bakselbox verzonden?
De Bakselbox wordt verzonden aan het begin van de maand waarin deze uitkomt en uiterlijk de 15e. Wanneer deze is verzonden ontvang je een track-and-trace in de mail.
Wat is de levertijd?
Wanneer je je inschrijft voor een abonnement doe je automatisch mee aan de eerstvolgende box die uitkomt. De Bakselbox komt uit in de volgende maanden: februari, april, juni, augustus, oktober en december. Schrijf je je dus eind januari in, dan is de volgende box in februari en wordt deze begin februari (uiterlijk de 15e) naar je verzonden. Schrijf je je oktober in, dan is de volgende box die uitkomt in december en wordt deze begin december (uiterlijk de 15e) naar je verzonden.