bakselbox

Marmeren met jam!

beslag mixen

In oktober gaan we iets heel leuks doen, we gaan een marmercake maken! Maar dan niet met chocolade zoals jullie misschien al eens eerder gedaan hebben, maar met jam. Dat betekent lekker kliederen en swirlen met jam in je cakemix!

In de Bakselbox van oktober vind je onder andere alle ingrediënten voor het maken van de cake, de jam, ingrediënten om glazuur te maken en nog een extra lekkere topping voor bovenop. Dit doen we allemaal in een luxe cakevorm van een Italiaans merk (ter waarde van 22 euro) die ook nog eens in de box zit!

Bij de box krijg je een receptenkaart met stap voor stap uitleg, waardoor iedereen dit heerlijke baksel kan maken. Het maakt dus niet uit of je elke week in de keuken staat of de oven al maanden niet hebt aangeraakt, iedereen kan deze heerlijke cake maken aan de hand van de Bakselbox.

We hadden heel veel plezier om deze box te bedenken en om te testen. We hebben meerdere varianten gemaakt om tot het beste recept te komen en dat vond ons testpanel zeker niet erg!

Deze Bakselbox is maar beperkt verkrijgbaar, dus meld je nu aan als abonnee of bestel de losse Bakselbox van oktober in onze shop.