bakselbox

Wat ga jij bakken met de feestdagen?

chocola versieren

Wie is er nog op zoek naar inspiratie voor de feestdagen? Wij zijn namelijk dol op alles wat met Kerst of Sinterklaas te maken heeft. Manon haalt het liefst in november al alle kerst bakspullen (en vooral dan alle sprinklemixen) uit de kast. Met de Bakselbox lopen we meestal een seizoen voor omdat we voor elke Bakselbox een recept bedenken en deze uitgebreid testen. Oftewel in oktober waren wij al aan het bakken voor de feestdagen, dat vonden wij (en ons testpanel) dan ook helemaal niet erg!


Ben jij nog op zoek naar inspiratie of wil je graag een keer iets nieuws proberen? Doe dan nu mee met de Bakselbox van december! We maken dit keer brownie bites, oftewel heerlijke brownies (met veel chocolade!) en daarna heerlijk kliederen met (nog meer) chocolade en versieren. Leuk als hapje bij de Kerstborrel of op Oudjaarsavond. En met alle spullen in de Bakselbox heb je in één keer alle spullen in huis. Hoe handig is dat! Word nu abonnee (en bespaar 5 euro per Bakselbox) of probeer een losse Bakselbox!

Voor wie op zoek is naar Sinterklaas inspiratie hebben we ook iets heel leuks: Sinterklaas mystery boxen! Onze mystery boxen doen het altijd goed en ontvangen we hele enthousiaste reacties over, dus we dachten, tijd voor een mystery box met een thema. Dus laat je verrassen met allemaal verschillende bakspullen in Sinterklaasthema! We verkopen de Sinterklaas mystery box in 2 maten: L en XL. XL is inclusief een cupcakeblik, L is exclusief een cupcakeblik. Dus de keuze is aan jou!

Als laatste hebben we nog het perfecte cadeau voor iedereen die het liefst elke dag een cadeautje openmaakt: een advent kalender! Met natuurlijk allemaal leuke bakspullen. Denk aan een bakvorm, sprinkles, handige bakspulletjes, bakmixen en meer! Laat jezelf verrassen met deze super leuke advent kalender. Wij bereiden ons alvast voor op het inpakken hiervan, want elke cadeautje pakken wij met de hand voor jou in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *