bakselbox

Nieuw jaar, nieuwe hobby?

Goede voornemens

Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar? Of nieuwe doelen? Ga bakken met de Bakselbox en ontvang een compleet bakpakket!

Om je creativiteit te stimuleren en te ontspannen is het leuk om een nieuwe hobby te proberen. Vind je het lastig om aan iets nieuws te beginnen of om dit vol te houden? Dan is de Bakselbox perfect! Door je aan te melden voor een abonnement krijg je automatisch 1x in de 2 maanden een volledig bakpakket thuisgestuurd.

Zo kun je meteen aan de slag en leer je ook elke keer weer een nieuw recept of een nieuwe baktechniek. Voordeel is dat je meteen de juiste spullen en instructies in huis hebt. We hebben alle bakselboxen uitgebreid getest, dus dit gaat jou ook zeker lukken!

In de afbeeldingen hieronder zie ja allemaal verschillende ideeën die langs zijn gekomen bij de Bakselbox. Wat is nu leuker dan lekker creatief aan de slag met een nieuw baksel en daarna deze ook nog kunnen opeten?

Vorige Bakselboxen

Bekijk onze eerdere blogs om te zien wat je zoal kunt vinden in een Bakselbox, in de oktoberbox hebben we bijvoorbeeld een heerlijke cake gemaakt in een bijzondere vorm. Met de decemberbox gingen we aan de slag met kerstkoekjes en hebben we die op een hele speciale en creatieve manier versierd. Word abonnee en mis geen enkele Bakselbox!

Losse boxen

Liever eerst een keer een losse box proberen? Bekijk onze losse boxen hieronder en ga aan de slag met deze bijzondere bakpakketten! In de verjaardagbox vind je alles om een heerlijke taart te maken. In de feestbox vind je een compleet bakpakket om heerlijke feestelijke cupcakes te maken (tip: deze is ook heel leuk om met kinderen te maken, er is veel te versieren!). En in de Mystery boxen vind je een doos vol met allemaal bakspullen, bakmixen en wie weet wat nog meer!

Bestel snel je favoriet en je kunt iets heerlijks gaan bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *