bakselbox

Welke Bakselbox probeer jij?

Bakselbox Oktober

Wil je leren bakken? Of hou je al heel erg van bakken en wil je dit vaker doen? Bij de Bakselbox hebben we super leuke complete boxen zodat je in één keer een compleet bakpakket in huis hebt om een heerlijk baksel te maken. Alle Bakselboxen die we verkopen zijn uitgebreid getest door ons, met precies dezelfde spullen zoals jullie deze ontvangen. Daarmee lopen we dus vaak vooruit op de feestdagen. Afgelopen jaar zaten wij bijvoorbeeld al aan de Valentijnsbonbons tijdens oudjaar. Zo weten wij zeker dat we het juiste recept en goede kwaliteit kunnen leveren (en we hebben ons uitgebreide testpanel van familie en vrienden nog nooit horen klagen)!

We hebben meestal meer ideeën voor Bakselboxen dan we soms tijd hebben om alles te testen. Dit is namelijk een vrij uitgebreid proces, want we willen zeker weten dat het al onze abonnees en klanten ook lukt. We starten vaak met brainstormen wat we willen doen en een concept begroting maken. Vervolgens gaan we inkopen doen voor de testmaterialen. En dan is het testen, testen en meer testen. Vaak kloppen de verhoudingen of oventijd de eerste keer niet helemaal en we willen het beste resultaat, namelijk een toegankelijk recept wat iedereen lukt!. Als dit dan helemaal geworden is hoe we het willen, maken we natuurlijk veel foto’s voor op social media en de website. Wil je meer zien van ons testproces? Volg ons dan ook op social media, daar laten we vaak een inkijkje zien wanneer we weer bezig zijn.

Nu we toch al weer even bezig zijn (sinds september 2021) hebben we ondertussen ook meerdere soorten Bakselboxen. Zo hopen we iedereen een leuk en toegankelijk bakpakket te kunnen bieden! Hou je van een verrassing en wil je elke keer iets nieuws proberen? Dan is een abonnement op de Bakselbox het ideale abonnement voor jou. Je ontvangt elke 2 maanden een Bakselbox met recept en de daarvoor benodigde bakproducten en ingrediënten.

Wil je liever een keer proberen of bakken iets voor jou is? Kies dan uit ons assortiment van losse bakpakketten:

Alle Bakselboxen zijn ook geschikt om cadeau te doen! Vul bij het afrekenen het verzendadres in van de gelukkige en laat een persoonlijke boodschap achter. Deze zetten wij op een leuk kaartje en dan wordt er binnenkort een hele leuke verrassing bezorgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *