unboxing

Unboxing augustus 2022

Bakselbox augustus voor cakesicles

Bij mooi weer hoort ijs!

Een van onze favoriete dingen van de zomer is non-stop ijsjes eten tijdens mooi weer (en ook tijdens slecht weer trouwens) (en in de winter vinden we ijs ook heel lekker). Daarom wilden we deze Bakselbox iets met ijsjes gaan doen.

Al zijn deze ijsjes wel net even anders dan je zou verwachten, maar dat maakt ze zeker niet minder lekker. In de Bakselbox van augustus vond je namelijk alle benodigheden om cakesicles te maken! Voor wie deze niet kent, dat zijn cakejes in de vorm van een ijsje. Oftewel tijd voor een speciale bakvorm en leuke decoraties. Met Manons obsessie met cupcakes was het dus ook geen verrassing dat wij meteen enthousiast waren!

Groot voordeel aan deze ‘ijsjes’ is dat ze niet zo snel smelten in de zon en je hoeft ze ook niet in de vriezer te bewaren. Dat maakt ze toch wat makkelijker om ze van tevoren voor te bereiden voor visite, en ze alvast op tafel te zetten voor de visite aansluit. Geniet van de cakesicles met een warm kopje koffie, of een ijskoud glas limonade, het smaakt allebei net zo goed.

In deze Bakselbox kon je de volgende spullen vinden:

  • Silikomart ijsjes vorm (mini tango) inclusief ijsstokjes
  • Cupcake mix van FunCakes
  • Deco Melts met toffee smaak van FunCakes
  • Oranje Deco Melts van FunCakes
  • Unieke kaart ontworpen door Manon speciaal voor deze Bakselbox
  • Receptkaart

En extra leuk, deze vorm is ook geschikt om echte ijsjes te maken! Ideale vorm dus om vaker te gebruiken.

Was jij net zo enthousiast over deze Bakselbox als wij? We horen het graag! Laat een review achter als abonnee of van de losse Bakselbox.

Ook een keer zo’n mooie Bakselbox ontvangen? Koop dan nu een losse box of sluit een abonnement af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *