unboxing

Unboxing juni 2022

Juni Bakselbox voor regenboogtaart

In de Bakselbox van april zat al een hint voor deze Bakselbox: “We bewandelen de weg naar een pot goud”. Er wordt namelijk gezegd dat aan het eind van een regenboog een pot met goud te vinden is! Wij hebben deze helaas nog niet gevonden, maar dat hebben we goed gemaakt met het maken van een prachtige regenboogtaart. Elke keer dat we bezig waren met deze Bakselbox (met het bakken, maar ook met de foto’s) had Sonja het K3 liedje “Alle kleuren” in haar hoofd (Hand in hand, oog in oog, alle kleuren van de regenboog).

In de Bakselbox van juni zat alles om een zevenlaagse regenboog taart te maken. Iedereen kent wel die prachtige taarten met zoveel verschillende kleuren, dus Sonja vond dat we deze uitdaging wel aan konden gaan! Nadat we in april de uitdaging van de macarons hadden aangepakt, kon deze toch zeker alleen maar meevallen… Het kostte inderdaad minder proefrondes dan de macarons, maar het gebruik van zoveel kleurstoffen gaf ook weer uitdagingen, met onverwachte effecten. Maar ook die wisten we weer te tackelen, met als resultaat een prachtige regenboogtaart.

De Bakselbox van juni bevatte:

  • Vier ronde bakvormen
  • Funcakes biscuitmix
  • Funcakes enchanted cream
  • Zeven kleurstoffen in alle kleuren van de regenboog
  • Musketzaad in vrolijke kleuren om de taart mee af te maken
  • Receptkaart
  • Bonus: extra confettimix (willekeurige soort per box)

Met vier bakvormen kosten zeven lagen gelukkig een stuk minder moeite! En deze keer hebben we gekozen voor enchanted cream, omdat dit witter is dan botercrème en zo dus de verschillende kleuren nog beter tot hun recht komen. Deze keer geen ansichtkaart in de box, maar een extra confettimix om te gebruiken bij een volgend bakavontuur.

Ook een keer zo’n mooie Bakselbox ontvangen? Koop dan nu een losse box of sluit een abonnement af! Op onze sociale media kan je al zien wat we de volgende keer gaan maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *